Het verhaal achter Kapitein Kobe

Het verhaal achter Kapitein Kobe: Ik wil niet enkel succesvolle Belgen tegenkomen en over ze lezen, ik wil weten waar hun succes vandaan komt. Waarom hun bedrijven extreem goed draaien? Waarom zij tot de wereldtop in hun discipline behoren? Misschien is succesvol niet het juiste woord. Is een man of vrouw die bewust de opvoeding van de kinderen op zich neemt, minder succesvol dan een CEO? Een betere, of toch correctere beschrijving? Mensen die bewust weten waar ze mee bezig zijn, welke richting ze uit gaan, en hoe ze er gaan geraken. Dit platform is inhoudelijk een reflectie van mijn eigen gedachten en ervaringen als digitale straatartiest. Mijn doel? Anderen inspireren om het maximale uit hun capaciteiten te halen.

Iedereen heeft een set talenten. Maar met talent alleen kom je nergens. Ik leg de tips en tricks van onze landgenoten bloot, zodat jij je eigen talenten naar een hoger niveau kan brengen. Kan ik elke Belg bereiken? Ik weet niet of dat een haalbare kaart is, maar dat is niet erg. Ik zie dat onze Belgische jeugd, en dat begrip neem ik heel ruim, enorm creatief en veelzijdig is. Het is mijn grootste doel om niet enkel mijzelf maar elke lezer of luisteraar positief te beïnvloeden.

Altijd al een gezonde interesse in de wereld rondom jou gevoeld? Wil je het leven ook naar jouw hand zetten, je doelen stellen en bereiken, je eigen levensstijl ontwikkelen? Herken je jezelf hierin? Kapitein Kobe is er voor iedereen die niet stopt voordat zijn doelen bereikt zijn. De website en de Show zijn de manier waarop ik mijn creativiteit en ervaring met de jou wil delen.

Het is een eer om jou als luisteraar, of lezer, welkom te mogen heten.

Het verhaal achter Kapitein Kobe

 

 

 

PS: Nederlanders horen ook bij het feestje!

Bekijk ook kobevanreppelen.be.

 Heb je een vraag, suggestie of opmerking? Laat het hier weten of via hoi at kobevanreppelen punt be.

 Copyright kapiteinkobe.be – iTunes
♡ België