De Kapitein Kobe Show: Een podcast door iemand zoals u.

Kapitein Kobe

De metroritten in Hamburg vergeet ik nooit. Of mijn presentaties over België voor een Braziliaanse schoolklas. Als jonge student destijds stelde ik de dingen niet zo in vraag. Als opgroeiende jongeman veranderde dit. Steeds vaker merkte ik dat de verhalen van doorzettingsvermogen, hard werk en discipline een grote rol spelen in het leven van de mensen waar ik naar opkijk. Ik wil ontdekken hoe het komt dat deze mannen en vrouwen zo goed (lijken te) weten waar ze mee bezig zijn. Hoe maken ze het verschil? Wat doen ze anders? Wie of wat heeft hen geholpen? Hoe vinden ze hun richting, zetten ze hun doelen en stellen ze zichzelf in vraag? Ontvang via Kapitein Kobe een exclusief inzicht in het leven en de motivatie van deze interessante landgenoten.

“Ik heb tot nog toe geen enkele aflevering gemist, de Kapitein Kobe show is in korte tijd naar mijn wekelijkse nr. 1 gestegen (dat zegt genoeg ;)). De keuze van de gasten is bijna op mijn interessegebied gemaakt, elke keer steek ik wel iets op of valt er mij wel iets te binnen. Vooral de ondernemende gasten vind ik zeer interessant, ook zeer goeie vragen telkens. Echt topwerk!”